Adela Helić u napadu protiv Železničara (©MN Press)
Adela Helić u napadu protiv Železničara (©MN Press)

Adela Helić i Karina Denisova nisu više igračice Crvene zvezde, stigla iskusna Kubanka

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.01.23. | 17:23

Šampion Srbije u nastavku sezone će moći da računa na Anu Kleger

Odbojkašice Zvezde drugi deo sezone neće odigrati u istom sastavu kao prvi. Na zvaničnom sajtu kluba je objavljeno da je stigla Kubanka Ana Kleger, a da su ekipu napustile Adela Helić i Karina Denisova.

Igračica iz Kube pokriva poziciju korektora, a iza sebe ima bogato iskustvo koje je skupila u klubovima poput Albe, Telekom Bakua, Lokomotive Kalinjingrad, Budlovani Lođa... U Crvenu zvezdu je stigla iz kineskog Šandonga.

Izabrane vesti

"Popunili smo roster, mada Ana još uvek nije spremna da igra. Ona je bila u Kini u prethodnom delu sezone i tek je za dve nedelje očekujemo u potpunosti spremnu", rekao je trener Crvene zvezde Ratko Pavličević, pa pohvalio i igračicu koja je u poslednje vreme dobila najveću minutažu na korekciji. "Tara Taubner je bila odlična na poslednje dve utakmice".

Pomenuo je prvi strateg kluba sa Marakane i mlade igračice koje su od početka sezone u sastavu i čekaju šansu sa klupe - Simona Mateska, Nevena Sajić i Višnja Žigić.

"Polako stasavaju, kod njih je bitno da rade dobro i da pokazuju da su spremne da pruže maksimum kad treba", podvukao je Pavličević.

Odbojkašice Zvezde naredni meč igraju 27. januara protiv Omladinca, a posle toga ih čeka spektakl na Banjici jer 31. januara u Beograd stiže šampion Evrope Vakifbank.


tagovi

Adela HelićOK Crvena ZvezdaCEV Liga šampionaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara